Spring naar content

A2B-online Groep in andere handen

Logistiek dienstverlener A2B-online verandert van eigenaar. Per 20 april 2022 heeft het huidige management, in samenwerking met de Waddinxveense transport entrepreneur en tevens directeur van Van Uden Group B.V., Henk Bakker, de aandelen van De Vierhouten Groep overgenomen. Sinds 2008 heeft Kees Vierhouten, meerderheidsaandeelhouder van A2B-online, een grote bijdrage geleverd aan de constante groei van A2B-online.

Dinant de Jong, CEO van A2B-online, is enthousiast: “We zijn Kees Vierhouten dankbaar dat ons de mogelijkheid is geboden om A2B-online op deze wijze voort te zetten. Zowel onze bedrijfscultuur alsook onze dienstverlening voor onze trouwe klanten en relaties worden hiermee gewaarborgd. We zijn erg opgetogen en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.”

Over A2B-online

Logistiek dienstverlener A2B-online biedt een professionele en flexibele trailer-, container- en verscheping service voor volle- en deelladingen van en naar Groot Brittannië. Zowel vanuit het hoofdkantoor in Hazerswoude-Dorp, waar de trailer activiteit is gevestigd, alsook vanuit het kantoor in Moerdijk, waar de container en rederij activiteit is gehuisvest. Ook vanuit de kantoren Ipswich, Mold en Wroclaw organiseren ervaren medewerkers elke dag een stabiele en efficiënte service.

A2B-online is opgericht in 2006, heeft 400 medewerkers en een eigen vloot van meer dan 500 curtain-sided trailers, 2000 45ft pallet wide containers, 7 schepen en 200 trekkende eenheden verdeeld over het continent en Groot Brittannië en heeft een jaaromzet van Euro 120 mln. Jaarlijks verzorgt A2B-online meer dan 300.000 zendingen van en naar Groot Brittannië, bestaande uit container verschepingen voor derden en door-door vervoer middels containers en trailers.