Nederasselt – Molenweg – 19.000 m2

Molenweg 1 en 1a
6612AE Nederasselt
Gelderland / Nederland

Nederasselt-Molenweg

Object:

Bedrijventerrein met woonhuis en diverse gebouwen, Het warehouse in Nederasselt ligt aan de Molenweg 1 en beschikt over een opslagruimte van ca. 19.000 m² verdeeld in compartimenten. Er zijn meer dan 24 docks beschikbaar.

Omschrijving:
Bovengenoemde percelen vormen tezamen één aaneengesloten bedrijvencomplex, bestaande uit woonhuur met garage, werkplaats, brandstofafgiftepunt, expeditieruimte, diverse opslagruimten, buitenterrein en parkeerterrein en overige aanhorigheden. De betreffende gebouwen zijn deels genummerd, 1, 2, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 13 (incl. 13a + 13B) en deels ongenummerd maar aangemerkt als “nieuwe hallen uit 2008 ,  een en ander schematisch weergegeven in bijgaande tekening en als volgt nader omschreven.

Gebouw 1:
Bestaat uit een parterre (expeditieruimte) en een verdieping (deels opslagruimte en deels kantoor).
De kantoorruimte wordt bereikt middels een centrale hal met ingebouwde trappenhuizen, deels met sanitaire groep. De kantoorruimte bestaat als het ware uit een centrale gang met aan één zijde diverse kantoorruimten, kantineruimte, alsmede sanitaire voorzieningen en computerruimte, van elkaar gescheiden door middel van dubbelwandige separatiewanden. De kantoren, kantine en overige aanhorigheden op de 1ste verdieping, hebben een totaal oppervlakte van ca. 900 m². De opslagruimte op de verdieping betreft ca. 1.100 m². Deze opslagruimte heeft een hoogte van ca. 3,5 m, en een draagvermogen van ca. 300 kg per m² en is bereikbaar met een goederenlift met een capaciteit van 1.500 kg. Op de begane grond bevindt zich de expeditiehal, voorzien van verwarming, met aan de buitenzijde diverse laat- en losunits, totaal 17 deuren, vloeroppervlakte ca. 2.000 m². Bouwjaar 1991/1992.

Gebouw 2:
Opslaggebouw zonder verdieping in gebruik als. Het gebouw bevat geen verwarming en heeft een totaal vloeroppervlakte van ca. 2.000 m².

Gebouw 3:
Opslagruimte, bouwjaar 1992 met een vrije hoogte can 8 m, ingericht met losse stellingen, niet verwarmd (behoudens een klein gedeelte). Een totale vloeroppervlakte van ca. 6.000 m² en geheel in gebruik voor de opslag van wijnen/gedestilleerd.

Gebouw 4:
Betonnen prefab traforuimte, voorzien van plat betonnen dak.

Gebouw 9:
Garage/werkplaats zonder verdieping, verwarmd door heater, sanitairgroep, tweemaal smeerput, remmentestbank, hogedrukleiding en krachtstroom. Totale vloeroppervlakte van ca. 325 m².

Gebouw 10:
betreft een aan gebouw 9 gebouwde onderdelenopslag zonder verdieping met een totale vloeroppervlakte van ca. 50 m², na verbouwing zie gebouw 12.

Gebouw 11:
Bedrijfswoning, bouwjaar 1897, in 1975 geheel gerenoveerd en als volgt ingedeeld:
 
Begane grond
Woonkamer, keuken, hal, berging, kelder, toilet, drie slaapkamers en badkamer, voorzien van vaste wastafel, douche en ligbad.

Eerste verdieping
Overloop, 1 slaapkamer en zolder.
Alle nutsvoorzieningen van het woonhuis zijn doorgeschakeld, aangesloten op het bedrijf. Inhoud van 750 kubieke meter.

Gebouw 12:
bij de woning gebouwde garage. Vloeroppervlak ca. 110 m² en een inhoud van ca. 430 kubieke meter.

Gebouw 13, 13a en 13b:
Bouwjaar 1997, betreft magazijn/opslagruimte met een hoogte van 11 meter, zonder verdieping. Vloeroppervlakte van ca. 4.000 m² en geheel in gebruik voor opslag witgoed en verfproducten. Aangebouwd bevindt zich het gebouw 13a, bestaande uit een parterre, welke een verbindingssluis vormt tussen de gebouwen 2 en 13, en een verdieping deels voorzien van aluminium glaspuien. Deze verdieping is als kantoorruimte in gebruik. Gebouw 13b betreft een aangebouwde verbindingssluis tussen de gebouwen 13 en het buurpand dat voorheen ook in gebruik was bij huurder maar inmiddels niet meer.

Nieuwe hallen:
De in 2008 gerealiseerde opslagruimten met een vloeroppervlakte van in totaal ca. 4.580 m² en 5 docks met laadhoogte van 1.200 mm. De vloerbelasting is deels 25kN/m² en deel 45 kN/m². De opslagruimte is grotendeels voorzien van stellingen. De puntbelasting is hierbij 85kN/stellingpoot. De hoogte is deels 9 meter en grotendeels 10 meter.

Buitenterrein:
Naast bovengenoemde gebouwen bestaat een deel van het object uit verhard terrein  deels in gebruik als een parkeer terrein voor personenauto’s van werknemers (voorzien van een halfverharding (split)) en rondom voorzien van hekwerk en deels in gebruik als buitenopslag en parkeerterrein voor vrachtauto’s (voorzien van betonklinkerbestrating van een goede constructie en verkerende in een goede staat). Buitenom voorzien van hekwerken waarin totaal 3 rolpoorten van ieder 9 meter breed, spijlen vakwerk, verzinkt, alsmede rondom infrarood- en drukleiding beveiliging plus camerabewaking

Ligging:
De strategische ligging van dit warehouse zorgt voor uitstekende distributiemogelijkheden in Nederland en België, gelegen nabij Nijmegen tussen de snelweg A73 en A50 dus ook gunstig gelegen voor leveringen in Duitsland.

Prijzen in overleg.